STATION7 OP DE VT WONEN & DESIGN BEURS
Wat een belevenis was het…de vtwonen & designbeurs van 1 t/m 6 oktober 2019.
We hadden een missie: mooi wonen! Daarom hebben we het dit jaar groots aangepakt met 5 inspirerende sfeerkamers.
Alle informatie vind je terug op deze pagina.

Station7 Jeansstof
STATION 7 JEANS
Wij Nederlanders zijn er gek op: Jeans.
Deze stoere stof is als kleding één van de meest gedragen stoffen en is praktisch met alles te combineren. Dit geldt ook voor jeans in je huis. Stoer, fijn te combineren en jeans is ook hier dé ultieme basic.

Wij hebben gekozen voor een hoekbank in lichtgrijze jeansstof als basis. Door er bravoure jeanskussens in te leggen krijg je een stoer en warm geheel in een industrieel interieur. Deze stoere, warme jeansstof is in vele kleuren te krijgen.
Ga jij ook voor jeans? Kom dan snel naar onze winkel.
JEANS IN DE HOOFDROL BIJ STATION7
Styliste Anouska heeft een hoofdrol toebedeeld aan jeans, ze legt graag uit waarom.

Als je aan komt lopen zie je gelijk welke uitwerking jeans heeft. Onze nieuwste hoekbank Fokker die we presenteren in de stof Jeans Grey heeft een enorme aantrekkingskracht.
De jeansstof oogt natuurlijk en is een fijne rustige basis voor in je huis. Deze stoere stof is in de kleding één van de meest gedragen stoffen en is praktisch met alles te combineren. Dit geldt ook voor jeans in je huis. Dat de hoekbank centraal staat is niet zo gek. Dit is een salon met een groots gebaar, die door de doordachte belijningen elke ruimte in z’n waarde laat.
Anouska heeft deze stoere allemansvriend in een licht industriële omgeving geplaatst met op de salon zelfgemaakte jeans kussens. En om blauw niet alleen in accentkleuren te gebruiken heeft zij er een complete fauteuil in oude jeansstoffen naast gezet.
Ton sur ton by Station7
TON SUR TON
Natuurlijke materialen zoals oud eiken blijven een hoofdrol spelen. Wij snappen het wel - met een tafel in oud eiken haal je al zoveel sfeer binnen dat je verder weinig nodig hebt. Door dezelfde kleuren te kiezen voor de zetels houd je het geheel rustig en blijft de tafel een blikvanger! Wij hebben hier gekozen voor stoere zetels in Eco-leder Bull in dezelfde zandtinten als de tafel. Daarnaast zie je warme kleuren als aardetinten en bruintinten ook weer terugkomen in het interieur. Deze Eco lederen zetels zijn mooi, praktisch en kids Proof. Wil jij ook mooi wonen met je jonge gezin? Dan is Eco-leder Bull een absolute aanrader!
Classic interieur van Station7
CLASSIC
We zien het weer helemaal terug in het interieur: klassieke vormen en kleuren. En bij klassiek hoort het zachte en stijlvolle fluweel.
Anno 2019 mogen we verfijnd en robuust combineren, en gaan oude en nieuwe romantiek hand in hand.
De oud roze fluwelen stof op een stoere robuuste fauteuil in een decor van warme romantiek.. sprookjesachtig mooi, we love it!

Wil jij ook zo graag deze warme romantische sfeer creëren bij jou in huis? Daar willen we je graag bij helpen.
Mix & Match wonen Station7
MIX & MATCH
BLAUW - de kleur die rustgevend werkt. Fijn om toe te passen in je interieur. Vind je blauw te uitgesproken? Combineer het dan gewoon met meer neutrale tinten in verschillende materialen. Door een mix in kleur en een match in materialen te gebruiken kies je voor een rustig effect met toch een beetje levendigheid. Wij hebben hier gekozen voor blauw zacht leder gecombineerd met jeans stoffen in lichtere tinten blauw en verschillende grijstinten. Deze mix and match is oogstrelend.
Basic interieur van Station7
BASIC
Bij een basic interieur denk je vaak aan zwart, wit en grijs tinten. Klopt als een bus! Maar dit jaar hebben we gekozen om warme materialen en kleuren toe te voegen aan dit basic interieur.
De zwart witte vitrinekast met een klassieke look hebben we met aardse materialen afgestyled. Denk aan hout, beton, en leder. Deze materialen matchen enorm goed in een basic interieur. De cognac kleurige zetels aan de ronde verfijnde eiken tafel brengen dit basic interieur tot grotere hoogtes.

DÉ STAND
Dit was dé stand van Station7 op de vtwonen & design beurs waar iedereen lovend over was. Kom proefzitten op alle modellen in een van onze toonzalen! Tot snel.

Lederen zetels
Lederen fauteuils
Lederen salons
Tafels