Sinds 2012 ontwikkelt, produceert en verkoopt Station7 een industriële en eigentijdse meubelcollectie. Onze collectie bestaat uit mooie en comfortabele zitmeubelen, industriële tafels en bijpassende accessoires. De gebruikte materialen zijn leder, metaal en robuust eikenhout.

Vakmanschap, productkennis en styling gaan binnen ons familiebedrijf hand in hand. Het zitcomfort heeft daarbij altijd de hoogste prioriteit. De stijl is robuust en stoer, met een eigentijdse maar tijdloze wijze van finishing van de materialen. Het Italiaanse leder wordt handmatig gekleurd, waardoor er een luxe vintage uitstraling ontstaat.

Vakmanschap is de basis van ons succes. Dit vind je met name terug in het design en in de productie van de collectie, die geheel in eigen regie plaats vindt. De bewerking van de materialen en het handmatig finishen van het leder gebeurt in onze eigen fabriek.

Door onze unieke propositie zijn we in de afgelopen jaren hard gegroeid. Onze klanten kunnen in onze webwinkel de gehele collectie online bekijken. In onze toonzalen beleef je letterlijk de look & feel, de luxe uitstraling, de mooie kleuren en het zitcomfort van de meubels.

Je vind onze toonzalen in Druten (Gelderland) en in Wateringen.


Team Station 7

Eelco & Anouska Station7
Owners & designer duo
Charèl Station7
Sales
Marielle Station7
Support
Diana Station7
Backoffice
Ilse Station7
Sales
Ellen Station7
Financial
Iris Station7
Sales
Henk Station7
Support
Antoon Station7
Support
Rik Station7
Sales/ Marketing