1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De industriële bartafel van Station7

Ben jij op zoek naar een mooie robuuste hoge tafel? Misschien is een hoge industriële bartafel wel iets voor jou! Vroeger zag je een bartafel voornamelijk alleen in de horeca, maar tegenwoordig misstaat deze niet in diverse wooninterieurs. Samen ontbijten of ’s avonds gezellig borrelen met vrienden of familie doe je aan een industriële bartafel van Station7.

Een bartafel neemt weinig plaats in en is trendy eye catcher. Een hoge bar valt goed op in jouw keuken of eetkamer. Of je nu een Scandinavisch, modern, klassiek of industrieel interieur hebt: de bartafel past overal. En is het goed weer en geef je buiten een feestje? Plaats de barset buiten en je hebt gelijk meer ruimte voor je gasten die er ook nog eens geweldig uit ziet.

Robuust materiaal

De industriële bartafels van Station7 zijn gemaakt van robuust hout en een frame van metaal. Het natuurlijke hout geeft het gevoel van een echte boomstamtafel en geeft veel karakter aan de kamer.

Kies voor een barset

Natuurlijk kun je de bartafel gebruiken als statafel, maar wanneer je hem combineert met onze barkrukken creëer je een comfortabele hoek waar je fijn kunt zitten. Kies voor een ronde barkruk met veel beweegruimte of voor een barkruk met leuning om ontspannen te kunnen zitten. De bartafels zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop en combineren goed met ons assortiment van industriële barkrukken. Of bezoek onze toonzaal in Druten om de meubels en materialen te ervaren. 

Meer inspiratie voor jouw industriele interieur? 

Lees ook onze blogs over hoe je de bartafel en bijpassende barkrukken combineert in jouw woning. 

  1. Barkruk kopen? De belangrijkste tips voor het vinden van de juiste barkruk 
  2. Industrieel wonen: dat doe je zo!
  3. Natuurlijke materialen: de woontrend van 2020
  4. Zo vind je jouw perfecte industriële tafel