De Industriële salon Antonov van Station7 is leverbaar in Ambachtelijk hand gepoetst buffelleer, Geschuurd leder en Velvet stof. De stijl is robuust en stoer, met een eigentijdse maar tijdloze wijze van finishing van de materialen. Je geniet van de mooie combinatie van zitcomfort, uitstraling en productkwaliteit. Omdat er zoveel keuze in kleur is bij Station7 past een lederen salon altijd in jouw interieur. Heb je een landelijk of lifestyle interieur? Industrieel of modern? Wij hebben de juiste kleuren voor Ambachtelijk hand gepoetst buffelleer, Geschuurd leder en Velvet stof waardoor je gegarandeerd zal slagen. Kortom, er is altijd een kleur die bij jouw interieur past. Bezoek onze toonzaal in Druten of Amsterdam om onze meubels en de materialen te ervaren en alle kleuren in het echt te zien.

Industriële salon Antonov

    • Gratis bezorging
    • Eigen fabriek
    • Montage service
Levertijd
Op voorraad of speciaal voor u gemaakt
Bezorgen
Gemonteerd afgeleverd

Ambachtelijk hand gepoetst buffelleer

Dit sterke leder heeft een stoere, authentieke uitstraling. Het leder wordt met de hand gekleurd, waardoor de oneffenheden die in de natuur zijn ontstaan zichtbaar blijven. Denk aan bijvoorbeeld insectenbeten, schrammen en littekens. Hierdoor is elk meubel die je bij Station7 koopt uniek. Ook al kun je de natuurlijke markeringen zien, het leder blijft van de hoogste kwaliteit. Handmade. Na het kleuren krijgt het leder nog een extra beschermlaag met UV-protectie. Dit beschermt tegen vocht en gaat verkleuring tegen.

Gepoetst leder

Ambachtelijk hand gepoetst buffelleer is een natuurproduct en daarom is onderhoud belangrijk. Station7 heeft voor het onderhouden en beschermen van het leder een Leather Care Kit. Dit bestaat uit een reinigingsmiddel op waterbasis voor het schoonmaken van het leder en een protector - een voedend en beschermend middel - dat is ontwikkeld om het leder te beschermen tegen vlekken.

De kleuren van het Hand gepoetste buffelleer kunnen enigszins afwijken van de originele leerkleur. In onze toonzalen kun je de originele kleuren komen bekijken. Voor ons Hand gepoetste buffelleer hebben wij kleurstalen voor u gemaakt.
Deze kun je direct bij ons bestellen.

Jeans stof

Jeans stof bestaat voor 100% uit katoen. De stof bestaat uit een weefsel waarbij twee garengroepen haaks op elkaar staan. Door de ‘stonewash finish’ heeft deze stof een industriële en vintage uitstraling en heeft iedere meter stof een ander uniek aspect. Katoen is een erg stevig materiaal en ventileert goed bij gebruik.

De kleuren van Jeans stof kunnen enigszins afwijken van de originele leerkleur. In onze toonzalen kun je de originele kleuren komen bekijken. Voor onze Jeans stoffen hebben wij kleurstalen voor u gemaakt.
Deze kun je direct bij ons bestellen.

Eco-leder Bull

Eco-leder Bull bestaat uit zowel echt leder als stof. De achterzijde van de stof bestaat uit 100% leder, wat ervoor zorgt dat het materiaal steviger is. Ook gaat het materiaal daardoor langer mee dan normale stofsoorten. De voorzijde van het eco-leer bestaat uit een stof met een lederen print. Op deze manier is het materiaal zo stevig als leder, ziet het eruit als leder en is het zo zacht als stof. De combinatie is dus perfect om een product te creëren die zo zacht is als stof en zo stevig is als leder.

De kleuren op het beeldscherm kunnen enigszins afwijken van de werkelijke kleur. In onze toonzalen kun je de originele kleuren komen bekijken.

Hand geschuurd leder

Het sterke buffelleer van Station7 wordt in onze Italiaanse looierij na de kleuring op een speciale wijze behandeld en vervolgens met de hand geschuurd. Deze ambachtelijke methode levert een stoere maar chique uitstraling op met een aangenaam zachte touch. Buffelleer heeft een natuurlijke uitstraling waarbij oneffenheden die in de natuur zijn ontstaan zichtbaar blijven. Denk aan bijvoorbeeld insectenbeten, schrammen en littekens. Hierdoor is elk meubel dat je bij Station7 koopt uniek. Ook al kun je de natuurlijke markeringen zien, het leder blijft van de hoogste kwaliteit. Handmade. Na het kleuren krijgt het leder nog een extra beschermlaag met UV-protectie. Dit beschermt tegen vocht en gaat verkleuring tegen.

De kleuren van het Hand geschuurde leder kunnen enigszins afwijken van de originele leerkleur. In onze toonzalen kun je de originele kleuren komen bekijken. Voor ons Geschuurd leder hebben wij kleurstalen voor u gemaakt.
Deze kun je direct bij ons bestellen.

Velvet stof

Velvet stof, ook wel "Velours" of "Fluweel" genoemd, is een stof van 100% Polyester dat een industriële en luxe uitstraling heeft. Velvet stof past goed binnen iedere landelijke, robuuste, stoere of moderne inrichting. Door zijn samenstelling met Nylon is deze ongekend sterk en zeer gemakkelijk in het onderhoud. De textuur van de stof, die er elke keer anders uitziet door lichtinval voelt heerlijk zacht aan. Onze velvet zetels zijn te verkrijgen in verschillende kleuren.
Velvet stof heeft geen onderhoud nodig. Voor het reinigingen van Velvet stof kan er gebruikt gemaakt worden van een vochtige doek. Na het afnemen van de vlekken moet de stof drogen en is daarna weer klaar voor gebruik.

De kleuren op het beeldscherm kunnen enigszins afwijken van de werkelijke kleur. In onze toonzalen kun je de originele kleuren komen bekijken.
Voor onze Velvet collectie hebben wij kleurstalen voor u gemaakt.
Deze kun je direct bij ons bestellen.

Garantie

Station7 is aangesloten bij én erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Hierdoor heb je veel extra zekerheden. Om te beginnen voldoet de uitgebreide, eigen productgarantie aan de strenge CBW-voorwaarden. Alleen specifieke klachten over het gebruik en de producteigenschappen zijn van deze garantie uitgesloten.

Specificaties

Merk:Simone Albani Living Excellence
SKU:302
Afmetingen  
Hoogte: 78 cm
Totale Diepte: 90 cm
Zithoogte: 45 cm
Zitdiepte: 55 cm

 

Afmetingen 1 zits
Breedte: 90 cm
Tussen de armen: 60 cm 

 

Afmetingen 1,5 zits
Breedte: 140 cm
Tussen de armen: 90 cm 

 

Afmetingen 2 zits
Breedte: 170 cm
Tussen de armen: 120 cm 

 

Afmetingen 2,5 zits
Breedte: 200 cm
Tussen de armen: 150 cm 

 

Afmetingen 3 zits
Breedte: 230 cm
Tussen de armen: 180 cm 

 

Afmetingen 3,5 zits
Breedte: 275 cm
Tussen de armen: 225 cm 

 

Afmetingen 4 zits
Breedte: 320 cm
Tussen de armen: 270 cm 

Vind hier meer informatie over onze afmetingen.

Probeer ons product uit

Je bent van harte welkom in onze toonzalen om dit product te ervaren. Indien u specifieke vragen over het product heeft kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Bezoek ons in Druten (Gelderland) of Wateringen (vanaf 16 oktober)